لیست اختراعات سعيد توزنده جاني


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1391/09/29
تاریخ ثبت: 1392/01/18
خلاصه اختراع:

شيرهاي خود قطع شو، براي كار در فشار پايين، در محدوده 23-10 ميلي بار طراحي شده است. از جمله كاربردهاي اين شيرها در مناطق روستايي ايران مي باشد، چراكه وسايل گازسوز مورد استفاده در اين مناطق ايمني كمي داشته و ممكن است به سادگي دچار نشتي شوند. همچنين امكان برخورد ادوات كشاورزي و شكست لوله گاز در آنها وجود دارد. لذا بايد از شير قطع شو در اين موارد استفاده نمود تا در صورت نشتي و كاهش فشار، جريان گاز قطع شود. در مناطق شهري نيز فشار بالاي گاز پشت رگولاتور ممكن است در صورت آسيب خط لوله موجب بروز حوادثي شود، در حالي كه در شير خود قطع شو، فشار كاري كم بوده و ايمني در اين شيرها به مراتب بيشتر از استفاده از رگولاتور مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/02/22
تاریخ ثبت: 1389/09/08
خلاصه اختراع:

‏با توجه به اينكه كشور ايران بر روي كمربند زلزله قراردارد و ازطرف ديگر سرشار از منابع نفت گاز نيز ميباشد و خطر آتش سوزي بعد از زلزله بخاطر نشت گاز و ايجاد خطر جاني براي افراد گير افتاده و جلوگيري از فاجعه و با توجه به اينكه تا حالا طرحهاي زيادي به ثبت رسيده ولي هيچكدام قادر به گرفتن استاندارد نيست لذا با استفاده از يك مكانيزم ساده ولي كارامد كه قادر به گرفتن استاندارد نيز ميباشد. ‏اين مكانيزم شامل دو بخش است بخش اول عملگر و يا همان حسگر امواج لرزه و بخش ديگر شير يكطرفه بسيار ساده با ضامن در نظر گرفته شده است. ‏در اينجا مهمترين بخش كه فكر جديد محسوب ميشود استفاده از يك گوي و دو اهرم است كه بعد از خارج شدن گوي از حالت تعادل با برخورد به حلقه كناري باعث حركت اهرمها شده ودر نتيجه ضامن آزاد ميشود كه قطع گاز را به همراه دارد تفاوت آن با طرحهائي كه از گوي استفاده ميكنند يك حدف يك مكانيزم چهار لينكي كه در نهايت درصد قفل كردن مكانيزم پايين مي آورد دوم قيمت تمام شده كاهش ميابد سوم بومي سازي شده است

تاریخ ثبت: 1389/09/08
خلاصه اختراع:

خلاصه: خلاصه اختراع شير كنترل فشار كمتر از 10 ميلي بار با توجه به اين كه بيشتر وسايل گاز سوز كه در ايران استفاده مي شود قادر به قطع گاز در مواقعي كه شبكه با افت فشار روبرو است نمي باشد لذا استفاده ازشيري كه افت فشار را حس كرده و باعث قطع جريان شود الزامي است. به طور كلي طرح به دو قسمت اصلي تقسيم بندي مي شود اولين قسمت عملكرد مي باشد در اين قسمت كم شدن فشار گاز حس شده و در نهايت بسته شدن شير خواهد شد. اين حسگر با استفاده از اختلاف فشار بين درون لوله گاز با فشار جو كار كرده كه با برخورد با قطعه زيرين باعث آزاد شدن ضامن كه در نهايت قطع گاز را به همراه دارد. قسمت دوم شامل شير يك طرفه است كه با استفاده از نيروي فنر و نيروي وزن ديسك باعث بسته شدن مجراي خروجي مي شود. دليل استفاده از اين شير اول آببندي خوب بخاطر لقي دوم هيچگونه مقاومتي را در مسير جريان به وجود نمي آورد چون جريان به صورت مستقيم درون مجرا حركت كرده و بهترين ضريب جريان را داراست. قسمت اول به عنوان طرح نوع معرفي مي شود.

موارد یافت شده: 4